Hurtigrutens rejser er vidt forskellige afhængig af, hvilken årstid du tager afsted på og efteråret og vinteren byder især på smuk natur. Efteråret tegner det smukkeste baggrundstæppe af røde og brune nuancer, når Hurtigruten sejler ind gennem Norges længste fjord, Hjørrundfjorden. Vinteren byder på det fantastiske nordlys og oplevelser som hundeslædekørsel og snescooterkørsel gennem det hvide vinterlandskab.

  • Gratis fly t/r fra KBH til Bergen eller Kirkenes
  • inklusiv transfer t/r i Norge

Gælder rejser i 2018

Vinter (november – marts): Vinteren byder på dansende nordlys og fantastiske vinteroplevelser som hundeslæde- og snescooterkørsel gennem det hvide vinterlandskab.

Forår (april – maj): I foråret vågner både naturen og dyrelivet op fra vinterdvalen – og det er her, at du har mulighed for at opleve hele 3 årstider på en enkelt rejse op ad den Norske kyst.

Sommer (juni – august): Hvis du vil opleve midnatssolen, er det om sommeren, du skal afsted. Nord for Polarcirklen går solen slet ikke ned om sommeren, så der er dagslys døgnet rundt.

Efterår (september – oktober): I efteråret maler de røde og brune nuancer det smukkeste bagtæppe, når Hurtigruten sejler ind gennem Norges længste fjord, Hjørrundfjorden. Det er også muligt at opleve nordlys i perioden.